Met Algemene Bouwwerken BG verloopt uw bouwproces zonder stress

Algemene Bouwwerken BG in Genk (Limburg) neemt alle zorgen bij u weg als u een nieuwe woning wilt laten bouwen. Wij realiseren de volledige woningbouw voor u, van betonwerken zoals funderingen, via ruwbouw tot aan het metselwerk. Zodat u met een gerust gemoed aan uw bouwproject begint.

Onze zaakvoerder Giovanni Brasci ziet er hoogst persoonlijk op toe dat het hele bouwproces in samenspraak met u gerealiseerd wordt. Zo adviseert Algemene Bouwwerken BG u graag over de verdere afwerking van de ruwbouw en bieden we u onze professionele kijk op de verschillende bouwmaterialen, die daarvoor in aanmerking komen. We nemen desgewenst ook allerlei coördinerende taken op ons, zoals overleggen en afstemmen met de architect(en) of de gespecialiseerde afwerkingsbedrijven voor dakwerken, pleister- en stukadoorswerken, elektro en sanitair enz.

U kunt ook altijd een beroep doen op Algemene Bouwwerken BG voor kleinere karweien zoals metselen, plaatsen van gevelplinten, aan- en bijbouw of ook de aanleg van een zwembad.

Wilt u bouwen zonder zorgen en er op een persoonlijke manier bij begeleid worden?

Neem dan contact op met Algemene Bouwwerken BG uit Genk voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Contacteer voor woningbouw, nieuwbouw, ruwbouw en betonwerken aannemer Algemene Bouwwerken BG uit Genk, Limburg